You are using an outdated browser. Please upgrade your browser or activate Google Chrome Frame to improve your experience.

Lid worden

Heb je zin om te gaan zaalvoetballen? Je kunt hiervoor bij Zaalvoetbalvereniging Nieuweboer Architecten terecht.


De vereniging bestaat sinds 1974 en is gestart met 1 team.
De vereniging is de afgelopen jaren langzaam verder gegroeid tot afgelopen seizoen 32 teams. Af en toe een jeugdteam erbij en de laatste jaren een grote aanwas van damesteams. In seizoen 2018-2019 hebben we 5 heren senioren, 4 damesteams en 15 jeugdteams (2 A,4 B, 3 C, en 6 D).

Het beleid aangaande nieuwe teams en/of nieuwe leden is als volgt:

Heren 1 speelt in principe prestatief. Voor dit team wordt voor begeleiding gezorgd.
De lagere herenteams spelen recreatief en moeten zichzelf regelen. Er is 1 contactpersoon naar de vereniging toe die alle zaken binnen het team regelt.

De damesteams spelen recreatief en moeten zichzelf ook regelen. Er is 1 contactpersoon naar de vereniging toe die alle zaken binnen het team regelt.

Ten aanzien van de jeugdteams is het afhankelijk van de aanwezige kwaliteit en de beschikbare coaches wat het prestatieniveau van het team is.
Jeugdleden kunnen zich vanaf de leeftijd 9 jaar aanmelden.

Mocht er zich een vriendenploeg aandienen die nog in de jeugd wil gaan spelen, dan is het hebben van een coach verplicht (hier moet dan in principe zelf voor gezorgd worden.)
Met ingang van seizoen 2008-2009 zijn voorafgaand aan de competitie voor jeugdteams een aantal trainingen verzorgd. Afhankelijk van de behoefte en beschikbaarheid van vrijwilligers, zal worden gekeken of er getraind kan worden.

Opgave bij voorkeur met een heel team.
Voor los aanmeldende leden proberen wij een plekje in een team te vinden. We kunnen hiervoor echter geen garantie geven omdat de meeste teams voorafgaand aan de competitie meestal al ‘vol’ (= 8 spelers) zitten. In de zaal is een grotere team niet wenselijk. Het beste kun je van tevoren even contact opnemen met Peter Koopman of Linda Steltenpool.
Zo mogelijk proberen we zelf nieuwe leden te benaderen (in overleg met de reeds aanwezige leden) om een team alsnog ‘vol’ te krijgen.

Contributie bedraagt in Seizoen 2019-2020

Dames en Heren senioren € 100

A-junioren € 57,50

B-junioren € 52,50

C-junioren € 47,50

D/E-junioren € 40,00

Reserve leden € 32,50

Jeugd Reserve leden € 15,00

Om je zelf op te geven kun je het Inschrijfformulier hieronder uitprinten en invullen en daarna inleveren bij Linda Steltenpool, Het Eiland 33, 1693 BW Wervershoof

Op onze vereniging is een Privacy Policy van toepassing.

Download hier het Inschrijfformulier