You are using an outdated browser. Please upgrade your browser or activate Google Chrome Frame to improve your experience.

Toernooien

Zaalvoetbalvereniging Architektenburo Bob Nieuweboer heeft twee jaarlijks terugkerende toernooien.

Kersttoernooi

Al vele jaren wordt met succes op tweede kerstdag het Kersttoernooi georganiseerd. Dit is inmiddels een begrip geworden in Noord-Holland.

Dit toernooi heeft dan ook zijn eigen website met de programma's.

Deze is te vinden op www.nieuweboerkersttoernooi.nl

Mix-toernooi op 16 juni 2018 aanvang ca 16.00u

Het Mix-toernooi is het jaarlijks terugkerend evenement dat door onze vereniging wordt georganiseerd voor leden, sponsors, coaches, adverteerders, lijnrechters en andere personen die iets voor de vereniging doen.

Bij de indeling van de teams proberen we door middel van formulieren alle leden te bereiken en zo slechts die mensen in te delen die ook mee willen spelen.

Dit heeft tot gevolg dat dit toernooi meestal van start zal gaan met 16 teams. Aangezien we niet alleen de Darshal ter beschikking hebben, maar ook de Olympiahal houdt dat in dat alle teams 5 wedstrijden spelen van 13 minuten. Tussen de wedstrijden in is 2 minuten pauze.

Mocht je door omstandigheden toch niet kunnen deelnemen aan het toernooi geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan Kees Dol tel:583266.

De indeling van de teams zal dan misschien nog een wijziging ondergaan.

De definitieve indeling zal in de hal van de sporthal opgehangen worden in de voormiddag van het toernooi.

De indeling van de teams is naar eer en geweten opgesteld, zodat alle teams ongeveer even sterk zijn. Dit zal in de praktijk vast niet het geval zijn, maar het zij zo.

Elke team speelt 3 poule-wedstrijden.

De behaalde punten worden opgeteld en hieruit volgt dan vanzelf een winnaar van de poule. De nummers 1 van de poule A en B spelen om een plaats in de finale. Evenals de nummers 1 van de poules C en D. De verliezers spelen voor de 3e en 4e plaats

De nummers 2 van elke poule spelen tegen 1 van de andere nummers 2 voor een plaats bij de beste 4-8. Enz.

Het is verboden tijdens dit toernooi hard te schieten als er een B-, C- of D-junior op doel staat. De scheidsrechters zullen hier op letten.

De spelers moeten hun eigen kleding meenemen. De thuisspelende ploeg heeft gekleurde hesjes van de vereniging aan. In de onderstaande indeling van de ploegen staat telkens achter 1 persoon een *. Dit is de aanvoerder, die verantwoordelijk is voor een sportief en correct gedrag van de ploeg. Hij of zij moet de ploeg tot grote daden motiveren en zelf daarbij voorgaan.

Verder gelden er geen regels.

Een ieder dus een zeer plezierig en sportief Mixtoernooi toege­wenst.

Mocht iemand zich in eerste instantie niet hebben opgegeven, het is nog steeds mogelijk aan het toenooi deel te nemen.

In de pauze zullen de D- junioren een patatje gaan eten.

Veel plezier.

De Toernooi-commissie