18-03-2024  19:40   Heren 4 (vanaf 19.40)  De Dars 1
     22-03-2024  18:45  Heren 5 en Heren 3  De Dars 1
     22-03-2024  18:45  JO19-2 en Vrouwen 3  De Dars 2
     25-03-2024  18:45  Heren 6 en Heren 8  De Dars 1

18.45/19:00u op maandag en vrijdag in oude hal,
    18.45/19:00u op vrijdag in de nieuwe (Olympia)hal.

Activiteiten:
    - Zorgen dat in samenwerking met de halbeheerder dat het speelveld speelklaar is op de aanvangstijd.
      (in de nieuwe hal evt de tussenwanden omhoog halen en de doelen plaatsen)
    - Tijdwaarnemingsapparaat aansluiten, aanzetten en instellen. (50 minuten totaal, 2x 25min)
    - Banken voor de teams op de goede plek (bij de wisselstreep)
    - Toezicht houden zodat er in de zaal geen onregelmatigheden plaatsvinden. Gebeurt dit wel dan graag in overleg met de
      scheidsrechter en Peter Koopman een rapport opstellen.
    - De zaaldienst staat de scheidsrechter bij als secretaris/ondersteuning van de wedstrijden.
    - Dientengevolge houden zij de score en opgelegde straftijden bij tijdens de wedstrijd, indien er een elektronische klok aanwezig is
      dragen zij zorg voor het stilzetten hiervan tijdens de laatste minuut in de 1e en 2e helft. (overleg met de scheidsrechter, soms
      willen ze dat alleen aan het einde van de tweede helft)
    - Als er spelers worden uitgestuurd, dien je als secretaris/zaaldienst een rapport op te maken (info Peter Koopman)
    - De wedstrijdgegevens worden digitaal ingegeven middels het digitaal wedstrijdformulier in de app Wedstrijdzaken.
    - Tijdens de wedstrijd de score in de gaten houden.
    - Na afloop er op toezien dat de eindstand door de scheidsrechter word ingegeven en akkoord gegeven.
    - Na afloop van de wedstrijden in de Olympiahal de beide doelen weer omhoog doen (je kunt vragen aan de bar of dat wel of niet
      moet gebeuren).

Fluitdienst:

Deze dienst wordt verzorgd door de diverse verenigingsscheidsrechters. Dit wordt gecoördineerd door Peter Koopman en Joost Neefjes. Bij gelegenheden zijn er gelukkig ook altijd nog een aantal vrijwilligers waarop we een beroep kunnen doen.

Mocht je openstaan voor een het fluiten van wedstrijden, dan zouden we daar zeer blij mee zijn. Laat het aub weten aan Peter Koopman.